Autóbérlés

Szerettük volna megismerni a Plitvicei tavakat a kis családommal, viszont pont pár napja romlott úgy el a kocsink, hogy nem tudtunk volna vele egy ilyen hosszabb útra felkerekedni. Ezért megoldást kellett SOS találni, mert ez egy olyan út, amelyre több család fogott össze és egy csodaszép panorámával ellátott panzióban foglaltunk le szobákat, amit kizárt, hogy kihagyjunk. Nem maradt más megoldás, mint az autóbérlés, abban viszont nem voltam otthonos.

Autóbérlés külföldre

Elsősorban arra lettem volna kíváncsi, hogy van-e olyan megbízható cég ma Budapesten, akik ilyen váratlan helyzetben és minél előbbi időpontban képesek számunkra az autóbérlés ügyét megoldani, úgy hogy abban ne legyen hiba. Az egyik barátom javasolta, hogy nézzem meg a hatarauto.hu csapatát, akiknek nemcsak teherautóik, hanem személygépkocsijuk is van, ráadásul, amennyire hallotta elképesztően jó feltételekkel lehet náluk szerződni.

Autóbérlés profiktól

Első lépésben megnéztem a cég honlapját és találtam is olyan kocsikat, amelyből megoldhatónak tűnt az autóbérlés feladata, ráadásul emlékeim alapján az egyik gimnáziumi osztálytársnőm is a cégnél dolgozik. Így hát felhívtam őket, kértem Ildikót és tényleg ő volt az. Mondjuk, eléggé különös neve van, tehát nagyon nem voltak kétségeim, hogy őt fogom megtalálni. Szerencsémre dolgozott is, úgyhogy nyakamba vettem a várost és délután elmentem hozzájuk, hogy dumáljunk egy kicsit, plusz megismerhessem az autóbérlés feltételeit náluk.

Amikor kiértem hozzájuk, pont kávészünete volt és javasolta, hogy menjünk ki a szomszédba, ahol isteni kávét csinálnak és közben minden részletbe be tud avatni, ami fontos, aztán ha megfelelő, akkor a többit viszont a munkatársaira bízná, mert neki nem az autóbérlés a fő területe, ő intézi a cégnek a marketing munkáit, amely elmondása szerint teljesen leköti a hétköznapjait. Van egy profi cég, aki az online marketing megjelenésükben segít és készít el mindent a számukra, de ettől függetlenül rengeteg más melója is van még.

A kávé mellett nagyon szimpatikusnak tűntek az elmondottak és amennyiben az az autó, amit kinéztem bent van, akkor szerintem meg is oldódott az autóbérlés ügye, és nyugodtan térhetetek haza, hogy ez is kipipálva. A szervizben azért még rákérdeztem előtte, hogy véleményük szerint mikorra várható a kocsink megjavítása, de a szerelő elmesélte, hogy sajnos tovább tart, mint gondolták, úgyhogy maradt az a megoldás, hogy innen veszem ki a kocsit. Visszamentünk a kávézásból, bemutatott a vezető kollégának, aki a személygépkocsikkal foglalkozik és rábízott.

És lássak csodát bent volt az a kisbusz, amit kinéztem és ráadásul olyan feltételeket kaptam Ildikóra való tekintettel, hogy szinte jobban jöttünk ki, mintha a saját kocsinkkal mentünk volna. Itt ugyanis a bérleti díj mindent tartalmazott. A biztosításokat, autópálya matricákat, stb., tehát nekünk tényleg csak annyi dolgunk maradt, hogy bepakoljunk és utazzunk.

Tetszett? oszd meg 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Post Navigation