Nemrég alapítottuk meg a cégünket a barátommal. Kivitelezésbe vágtuk a fejszénket. Ennek egyszerű az oka. Gyakorlatilag az elmúlt években mind a ketten több, mint 6 házat húztunk fel saját magunk és családtagjaink részére, és annyi építőanyag szállítás és munkaerő szervezés merült fel, amit úgy gondoltunk sikerrel hajtottunk végre, hogy adta magát ez a döntés.

Kezdjük az alapokkal. Építőanyag szállítás kérdésköre.

Biztosan sokan azt gondolják, hogy na ebben aztán mi lehet akkora probléma vagy éppen feladat? Ezeknek a lelkes amatőröknek és sokszor laikus kétkedőknek nagyon szívesen felajánlanám, hogy töltsenek el velünk egy hónapot és akkor meglátják mire is gondolunk. Először is. Nagyon sokféle anyaggal lehet dolgunk, mert a sokszor nagyon komoly felkészültséggel rendelkező megrendelőkkel kerülünk szemben, akik ritka esetben, akár az építőanyag szállítás specialistákon is ki tudnak fogni.

Őket is a lehető legnagyobb maximalizmussal kezelünk, mert szerencsére megtaláltuk azt a szállítmányozó céget, konkrétan a fuvar-oda.hu – építőanyag szállítás csapatát, akik minden építőanyag szállítás feladatot tökéletesen teljesítenek, legyen szó akár a legextrémebb helyszínről vagy éppen szóródó anyagról.

építőanyag szállítás

Építőanyag szállítás vidékre

Próbálunk inkább budapesti munkákat vállalni, de többször érkezik felkérés ajánlás révén vidéki helyszínekre. „Sajnos” túl jól dolgozunk és száguld a jóhírünk az éterben! ☺ Természetesen ezekkel a megrendelésekkel óvatosabban bánunk, mert a hivatali „útvesztőket” Budapesten ismerjük és fejlesztettük tökélyre. Mert hát, lássuk be nagyon sok múlik Marikákon és Pista bácsikon, amikor SOS kell elintézni valamit.

Az építőanyag szállítás gondolom nem kell magyarázni, hogy a kulcsa mindennek. Mert ha nem a megfelelő minőségben érkezik meg az anyag vagy éppen késik, nem jön időben, az gyakorlatilag a mi hozzáállásunkban egyenlő a katasztrófával. Mi amit vállalunk azt teljesítjük. És lehetőség szerint határidő előtt. A társammal mind a ketten úgy szocializálódtunk, hogy a határidőket úgy kell meghatározni, hogy előbb tudjunk teljesíteni. És nem érdekel minket, hogy esik vagy fúj, extrém hideg vagy éppen meleg van. Mert elképesztően felhígult sajnos ez a szakma és televan ilyen marhaságokra való hivatkozásokkal érvelő és hosszú hónapos csúszásokkal operáló kivitelező csapatokkal.

Akik ráadásul olyan építőanyag szállítás partnerekkel dolgoznak, akik köszönőviszonyban sincsenek a korrektséggel. Mi teljesen más filozófiával és odaadással kezeljük a megrendelőinket. Gyakorlatilag elmondhatom, hogy ugyanúgy építkezünk, mintha saját magunknak csinálnánk a házakat, lakásokat, olyan építőanyag szállítás specialistával dolgozunk kizárólag, aki hasonló filozófiával kezeli a megrendeléseket, mert hiszünk abban, hogy csak és kizárólag így lehet egy hosszútávú kivitelező céget felépíteni és főleg a hírnevét folyamatosan növelni.

Tetszett? oszd meg 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Post Navigation