Modell stúdiót vezetek lassan öt éve és ezen a „gyilkos piacon” mindig előrébb kell járni, mint a konkurencia, mert az újabb és újabb modellek mindig a legfelkapottabb és legmenőbb modell ügynökségnél akarnak dolgozni. Mondjuk ezzel nem is nagyon tudok vitatkozni. Valószínűleg én is hasonlóan tennék, ha a másik oldalon lennék. Ebben a műfajban szerencsére még mindig nem elterjedt a Green box használata és ezt én lassan két éve folyamatosan lovagolom meg. Eddig még nem találtam legyőzőre. ☺

Green box a modellekkel

Minden modell ahhoz van szokva, hogy körbe van ugrálva, minden róla szól és lehetőség szerint minél egzotikusabb helyeken legyenek a fotózások. Na én ezt a világnézetet törtem meg két éve, amióta a Green box technikát http://www.g3studio.hu/greenbox-studio/ alkalmazzuk a fotózások során. Mi is ez? És miért is jó ez nekünk, mint ügynökség és a modelleknek személy szerint? Mindjárt elmondom. A Green box technika lényege, hogy bármilyen, akármilyen hátteret tudunk a lányok, modellek köré varázsolni, anélkül, hogy az adott helyszínre kellene utazni. El nem tudjátok képzelni mennyibe kerülnek a külső helyszínes, pláne a külföldi fotózások!

green box

Green box Budapesten és egy kicsit a világ bármely pontján

Amikor megismerkedtem a G3 Fotóstúdió csapatával kicsit távolságtartó voltam az új technikájukkal kapcsolatosan. Nem mondom, hogy féltem tőle, mert természetesen ismertem már jóval korábbról ezt e lehetőséget, de a modellek fotózásakor beidegződött, mindent az adott helyszínen kell megcsinálni elvvel élve, szóba sem jöhetett nálam sem a Green box.

Ezt az elvemet adtam fel két éve, amikor is a két, kedvenc modellemmel elmentünk egy „párizsi” fotózásra. Teljesen fel voltak ajzva, lelkesen csomagoltak, amikor mondtam nekik, állj, nem lesz ez a Párizs olyan messze. Na ezt a hisztit, amit ott levágtak! Nem tettem zsebre… Aztán meggyőztem őket, még számok nélkül, jöjjenek és nézzék legalább meg. Belementek. Előre leegyeztettem mindent a G3 csapatával, hogy minden kellék, franciás őrület legyen bekészítve, hogy a kezdeti benyomás máris nyugalmat adjon a lányoknak.

Amikor elkezdtük a Green box fotózást, megértették a lányok azonnal, mi is ez az egész. És esküszöm, nem telt el tizenöt perc és máris Párizs utcáin és nevezetességein pózoltak a lehető legtermészetesebb módon. A két óra helyett majdnem négy órát maradtunk és elmondhatom minden fillérét megérte ez a Green box fotózás. És ezek után ugrott a majom a vízbe. Leültettem a modelleket és elmeséltem nekik a következőt. A kinti fotózásokon ugyanannyi pénzt kapnak, mint itthon, csak éppen élvezik a kint létet, amiből mondjuk nem sokat látnak, egy-két vacsorán kívül, mert a többi kemény munka. Na én felajánlottam nekik, hogy az utazási költségnek a 60%-át megkapják pluszban, minden „külföldi” munka esetében, amiből aztán oda mennek és azt csinálnak, amihez csak kedvük van. Szerintetek elfogadták? ☺ Na azóta dübörög nálunk a külföldi fotózás felsőfokon, együttműködve folyamatosan a G3 Stúdióval.

Tetszett? oszd meg 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Post Navigation