Barátom és én három hónapja költöztünk fel Budapestre. Eddig vidéken lakott mind a kettőnk a szüleinél. Ez az új kaland az életünkben nagyon sok kihívást jelent mindegyikünknek, hiszen még sosem kellett a saját lábunkon megállni. És ráadásul Budapesten, ahol ismerjük mekkora a nyüzsgés! Hol vannak a legjobb üzletek, ruhatisztító Budapest kerületeiben, stb.

Ruhatisztító Budapest közepén

A közös döntésünk volt, hogy csakis a város közepén akarunk lakást bérelni, hiszen 20 évesek vagyunk, mikor bulizzunk és évezzük a nyüzsgést, ha nem most! Így sikerült is egy másik, velünk korabeli párral megtalálnunk a szerintem legtökéletesebb lakást és ráadásul még ruhatisztító Budapest belvárosában is rendelkezésünkre áll. Fantasztikus. A mosás és vasalás semelyikünknek nem a kedvence és isteni igazából miután megengedhetjük magunknak, hogy hetente egyszer elvigyük mostani a ruháinkat. Persze a bugyik, alsónadrágok, zoknik az marad a mosógépes mosásban, de ezok egyrészt nem nagy feladatok, másrészt nem igényelnek vasalást!

ruhatisztítás Budapest

Profi ruhatisztító Budapest szívében

A szomszédokat kérdezgettük a lakóparkban, hogy ők hol találták meg a ruhatisztító Budapest szakértőjét és egyöntetűen mindenki az Óceán Tisztítószalont ajánlotta. Gyönyörű környezetben vannak, lent a Duna korzón a Petőfi híd környékén egy fantasztikusan felszerelt szalonban. Ők megvalósították a ruhatisztító Budapest IX. kerületében felsőfokát, és tényleg elmondhatatlanul elégedettek vagyunk velük. Annyira kedves a csaj, aki vezeti a szalont, és a hozzáértésük is döbbenetes. Alapvetően nincs olyan darab, amit nem tudnának vállalni, de előfordul nagyon ritkán a mi, saját védelmünkben, hogy azt mondják ezt ne tisztítassuk ki, mert csak kárt teszünk a ruhadarabban.

Barátom baromira kényes a drága ruháira és szerencsére ő is maximálisan elégedett azzal a minőséggel, ahogy dolgoznak ebben a www.oceantisztitoszalon.hu ruhatisztítás Budapest szalonban. Szinte már barátokként járunk vissza és amikor rengeteg időnk van és ráérünk néha meg is tudjuk várni a mosást, egy kényelmes kanapén ücsörögve és a szomszédos kávézóból érkező kávénkat szürcsölgetve. Érdekes beszélgetéseket tudunk velük folytatni és mostanra már szinte ruhatisztító Budapest szívében függőség alakult ki bennünk, és előfordul, hogy többször megyünk le, mint kellene, mert élvezzük a szalonban eltöltött időt.
Na de emellett még mielőtt bárki megijedne, hogy valamilyen „perverz” mosodafüggő fiatalok vagyunk, meg tudunk mindenkit nyugtatni, hogy teljesen átadjuk magunkat a budapesti nyüzsgésnek és az itt eltöltött három hónap alatt már nem nagyon tudnak lepipálni bennünket a törzsgyökeres Budapestiek sem, ami a buli helyszíneket vagy akár az elérhető legjobb vagy éppen legolcsóbb, legdrágább éttermeket illeti. És azt hiszem erre joggal vagyunk büszkék. Remélem, aki még idáig nem hallott volna az Óceánosokról az is kedvet kapott hozzá, hogy meglátogassa őket. Előre szólunk. Tuttira beléjük szerettek és függők lesztek ti is!

Tetszett? oszd meg 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Post Navigation